Go Back   Technibble Forums > The Computer Repair Business > Buy, Sell or Trade

  Technibble Sponsor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-09-2009, 08:59 PM
frostbyte5014's Avatar
frostbyte5014 frostbyte5014 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: Greenwood, SC USA
Posts: 719
frostbyte5014 is on a distinguished road
Send a message via MSN to frostbyte5014 Send a message via Yahoo to frostbyte5014
Default WANTED - 300 Watt AT Power Supply

Does anyone in the US have a good 300 Watt AT power supply they would like to sell? Please PM me if you do.


Thanks
frosty
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2009, 09:16 PM
angry_geek's Avatar
angry_geek angry_geek is online now
 
Join Date: Apr 2009
Location: herrin, il
Posts: 2,798
angry_geek is a jewel in the roughangry_geek is a jewel in the roughangry_geek is a jewel in the rough
Send a message via MSN to angry_geek
Default

AT?! Wow! I would love to see a pic of the dinosaur that needs the heart transplant. In the meantime, I'll look around my shop.
__________________
Loring Preston
The Computer Doctor
Email Me

Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2009, 11:07 PM
frostbyte5014's Avatar
frostbyte5014 frostbyte5014 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: Greenwood, SC USA
Posts: 719
frostbyte5014 is on a distinguished road
Send a message via MSN to frostbyte5014 Send a message via Yahoo to frostbyte5014
Default

Yep I'm look for an (AT) not an ATX. I haven't had any systems this old in about 7 or 8 years. This one has a disk on chip and runs a basic program. It has two ISA cards connected to a automatic key cutting machine. Can't upgrade it cause of the ISA cards.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-12-2009, 06:27 PM
Doctor Micro's Avatar
Doctor Micro Doctor Micro is offline
 
Join Date: May 2009
Location: Champaign, Illinois
Posts: 616
Doctor Micro is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Doctor Micro
Default I might have one

I'm out on my laptop, but I think I might have one in the lab. I'll check when I get back later this evening and let you know. Not sure of the wattage, though.
__________________
Doctor Micro, Inc.
Champaign County Illinois Friendly Computer Specialists
Reply With Quote
  #5  
Old 09-12-2009, 09:38 PM
frostbyte5014's Avatar
frostbyte5014 frostbyte5014 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: Greenwood, SC USA
Posts: 719
frostbyte5014 is on a distinguished road
Send a message via MSN to frostbyte5014 Send a message via Yahoo to frostbyte5014
Default

I actually bought two from newegg.com. I never would have guessed they had any.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-12-2009, 11:15 PM
Doctor Micro's Avatar
Doctor Micro Doctor Micro is offline
 
Join Date: May 2009
Location: Champaign, Illinois
Posts: 616
Doctor Micro is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Doctor Micro
Default

Okay... case closed, I guess.
__________________
Doctor Micro, Inc.
Champaign County Illinois Friendly Computer Specialists
Reply With Quote
  #7  
Old 09-13-2009, 02:05 PM
arrow_runner's Avatar
arrow_runner arrow_runner is offline
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cincinnati, OH
Posts: 920
arrow_runner is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to arrow_runner Send a message via MSN to arrow_runner Send a message via Yahoo to arrow_runner
Default

Quote:
Originally Posted by frostbyte5014 View Post
I actually bought two from newegg.com. I never would have guessed they had any.
Newegg carries a bit of old legacy stuff.

http://www.newegg.com/Product/Produc...-050-_-Product

Quote:
Yes Virginia, there is still a company that makes ISA based serial cards.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-14-2009, 01:00 AM
vontreigo's Avatar
vontreigo vontreigo is offline
 
Join Date: Feb 2009
Location: South Central USA
Posts: 259
vontreigo is on a distinguished road
Default

http://www.atxpowersupplies.com/ATX-to-AT-Converter.php

try this
__________________
no ma'am I said RIGHT click, not WRITE click, on the desktop.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-14-2009, 01:03 AM
frostbyte5014's Avatar
frostbyte5014 frostbyte5014 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: Greenwood, SC USA
Posts: 719
frostbyte5014 is on a distinguished road
Send a message via MSN to frostbyte5014 Send a message via Yahoo to frostbyte5014
Default

Quote:
Originally Posted by vontreigo View Post
Good find but it would not work in this situation. This system has a transformer that gets power from the AT PSU switch.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:31 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Technibble.com is based out of MELBOURNE, AUSTRALIA.