Go Back   Technibble Forums > General Computers > Tech-to-Tech Computer Help

  Technibble Sponsor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-05-2008, 02:06 AM
drc37 drc37 is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
drc37 is an unknown quantity at this point
Default Windows starts up but won't go to log in screen

I was defragmenting the start up process and when it was done it went to start up again and the computer shows Vista loading but then goes to a black screen and not the login screen.
It is a toshiba Satellite A210/215 Series 2gb of ram. I tried system restore to, two days ago, and starting it in safe mode but nothing has helped. When I started it in safe mode it would just go to the black screen again.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2008, 02:38 AM
jacalope22 jacalope22 is offline
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
jacalope22 is an unknown quantity at this point
Default

try Starting it with last known hardware configuration.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2008, 02:41 AM
syst3merror syst3merror is offline
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 102
syst3merror is an unknown quantity at this point
Default

or boot the vista disc, select repair in the bottom left corner, and then chose "repair startup"

I just covered that section in my Vista Configuration certification training.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Technibble.com is based out of MELBOURNE, AUSTRALIA.