Go Back   Technibble Forums > Advertising & Marketing > Advertising Critique

  Technibble Sponsor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-26-2010, 05:56 PM
Luudee Luudee is offline
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 35
Luudee is an unknown quantity at this point
Default Techknow Group

Located in the state of maryland, we recently rehauled our tech site and are working on the design side.

CnC appreciated.

www.techknowgroup.com
www.techknowbutler.com
www.techknowvision.com
www.itneedshelp.com
www.quicklyfixit.com
www.remotelyfixit.com
www.zipsnap.com

Are all owned by our company!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2010, 06:10 PM
sjlplat's Avatar
sjlplat sjlplat is offline
 
Join Date: Feb 2010
Location: Laneville, TX
Posts: 488
sjlplat is an unknown quantity at this point
Default

The Good
  • Well designed graphics
  • Layout works well
  • Easy to navigate
  • Good color coordination
  • Lots of valuable content

The Bad
  • Lots of XHTML validation errors
  • Menu text does not contrast well with background
  • Right alignment of the content container
  • Email addresses published in plaintext

Recommendations
  • Fix the XHTML validation errors using the W3C validation tool at http://validator.w3.org/
  • Change right-align to justified and adjust the left margin to position the text in the content container.
  • Mask the plaintext email addresses with Javascript or use a form mailer to prevent spam

Overall, very nice site. I really like the graphics and colors!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2010, 06:52 PM
coreyspeed coreyspeed is offline
 
Join Date: Mar 2010
Location: Hertfordshire, UK
Posts: 245
coreyspeed is an unknown quantity at this point
Default

takes a long time to load the images at the start maybe look at reducing the quailty and size of them
Reply With Quote
  #4  
Old 03-26-2010, 11:38 PM
Luudee Luudee is offline
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 35
Luudee is an unknown quantity at this point
Default

Alot of the slowness has to do with the current hosting server were on,

@ xhtml validation error: might it be the websites i have hidden in the source!?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-27-2010, 03:30 AM
sjlplat's Avatar
sjlplat sjlplat is offline
 
Join Date: Feb 2010
Location: Laneville, TX
Posts: 488
sjlplat is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by Luudee View Post
@ xhtml validation error: might it be the websites i have hidden in the source!?
Here's what I have from Tidy and W3C on the home page. There are probably some stragglers on other pages, but I think this covers a large majority of it. For the most part, it just boils down to unencoded ampersands and duplicated element IDs.

Quote:
Result: 15 errors / 5 warnings

line 96 column 152 - Error: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "ins", "del", "map", "button" start-tag
line 101 column 1896 - Warning: cannot generate system identifier for general entity "q"
line 101 column 1896 - Error: general entity "q" not defined and no default entity
line 101 column 1897 - Error: reference to entity "q" for which no system identifier could be generated
line 101 column 1895 - Info: entity was defined here
line 101 column 1913 - Warning: cannot generate system identifier for general entity "hl"
line 101 column 1913 - Error: general entity "hl" not defined and no default entity
line 101 column 1915 - Error: reference to entity "hl" for which no system identifier could be generated
line 101 column 1912 - Info: entity was defined here
line 101 column 1919 - Warning: cannot generate system identifier for general entity "cd"
line 101 column 1919 - Error: general entity "cd" not defined and no default entity
line 101 column 1921 - Error: reference to entity "cd" for which no system identifier could be generated
line 101 column 1918 - Info: entity was defined here
line 101 column 1924 - Warning: cannot generate system identifier for general entity "cad"
line 101 column 1924 - Error: general entity "cad" not defined and no default entity
line 101 column 1927 - Error: reference to entity "cad" for which no system identifier could be generated
line 101 column 1923 - Info: entity was defined here
line 101 column 1939 - Warning: cannot generate system identifier for general entity "ei"
line 101 column 1939 - Error: general entity "ei" not defined and no default entity
line 101 column 1941 - Error: reference to entity "ei" for which no system identifier could be generated
line 101 column 1938 - Info: entity was defined here
line 141 column 9 - Error: ID "blocksWrapper" already defined
line 96 column 9 - Info: ID "blocksWrapper" first defined here
line 142 column 10 - Error: ID "blocksPage" already defined
line 97 column 10 - Info: ID "blocksPage" first defined here
line 146 column 11 - Error: ID "id0_outside" already defined
line 101 column 11 - Info: ID "id0_outside" first defined here
line 146 column 98 - Error: ID "id0_inside" already defined
line 101 column 236 - Info: ID "id0_inside" first defined here
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:34 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Technibble.com is based out of MELBOURNE, AUSTRALIA.