Go Back   Technibble Forums > Technical Discussions > Networking

  Technibble Sponsor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-14-2007, 03:11 AM
jsmith773 jsmith773 is offline
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 61
jsmith773 is an unknown quantity at this point
Default Vpn Setup

OK guys I need some help setting up a vpn for a client I haven't done it before they need to be able to access all network resources. One more thing what to charge for something like that? Thanks a lot guys
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2007, 04:55 AM
dipper dipper is offline
 
Join Date: Sep 2007
Location: Adelaide, South Australia
Posts: 307
dipper is an unknown quantity at this point
Default

What sort of setup do they have already (ie Win Server, SBS Server)?

Have you had a look at Hamachi for a quick and easy solutions www . hamachi . cc is the website just remove the spaces (I can't yet post url's).
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2007, 01:36 PM
The Goatboy The Goatboy is offline
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 79
The Goatboy is an unknown quantity at this point
Default

Most hardware VPNs are similar in setup, but it would help if you told us how they're connecting on either side (ie. Cisco VPN concentrator w/Cisco VPN client, etc.).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:59 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Technibble.com is based out of MELBOURNE, AUSTRALIA.