Go Back   Technibble Forums > Service Solutions > Remote Support

  Technibble Sponsor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-09-2012, 05:00 PM
Easy Pc Repair Easy Pc Repair is offline
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 73
Easy Pc Repair is an unknown quantity at this point
Default New ScreenConnect Feature

Hi guys i just want to post my idea on these forums before i post on screenconnects forums to see what you guys think about the feature.

Okay so here it is. When a customer connects to your session I usually right away use the toolbox to transfer my tools scripts etc. Right? well what if this was done automatically maybe an option like copy all of these files and run X program such as a batch program to automate the process further.

Is there a way to edit code to do so?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2012, 08:26 PM
Xander's Avatar
Xander Xander is online now
 
Join Date: Oct 2008
Location: Niagara region, Ontario
Posts: 6,861
Xander is just really niceXander is just really niceXander is just really niceXander is just really nice
Default

Running a program/script automatically has been requested several times, even just in the year or so since I bought SC. In fact, I believe it was requested again yesterday.

You'd have to hack into the coding to do so, reverse-engineering it in the process. Might be breaking more than a couple of EULAs to do that.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 07-11-2012, 05:04 AM
JakeFromScreenConnect's Avatar
JakeFromScreenConnect JakeFromScreenConnect is offline
 
Join Date: Apr 2011
Location: Raleigh, NC
Posts: 88
JakeFromScreenConnect is an unknown quantity at this point
Default

Definitely wouldn't be too hard to implement for us with the new server based toolbox .... As a semi-undocumented config setting. But too late for 2.5.
__________________

http://www.screenconnect.com/
Reply With Quote
  #4  
Old 07-11-2012, 06:44 AM
Easy Pc Repair Easy Pc Repair is offline
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 73
Easy Pc Repair is an unknown quantity at this point
Default

Quote:
Originally Posted by JakeFromScreenConnect View Post
Definitely wouldn't be too hard to implement for us with the new server based toolbox .... As a semi-undocumented config setting. But too late for 2.5.
Wow That's great to hear! I bet alot of people could really use it! I hope to hear when or if it can be done. But for now ill sit back and appreciate the server based toolbox. It works perfectly by the way!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Technibble.com is based out of MELBOURNE, AUSTRALIA.