PDA

View Full Version : Video does not display properly


Blues
04-27-2007, 10:30 AM
I have a Windows XP Media Center with a GeForce 6200 using S-Video Out to a standard tube TV. When in windows things display fine the problem is when I play video either in WMP or in the Media Center the full screen video ends up going outside the bounds of the TV. This is not a big problem as I am still able to read 90% of subtitles with almost no effort. The problem is that I should be able to read 100% with no effort and it should fit into the screen. It did fit at first so Im not sure what cuased this change in it but I would like to fix this with out reinstalling which is an option as all data except for maybe 2-3 GB is backed up. Any questions thoughts input let me know thank you all if I can't figure this out in a while I probly will just back up data and start over.

note: yes 2-3 GB is a bit but out of 70+ it is not.

Bryce W
04-30-2007, 06:34 AM
Look in display properties, does Windows consider the TV a seperate screen? or is the S-Video just mirroring what you see on your computer screen?

Blues
05-03-2007, 05:06 PM
The TV is the only display but Im sure if I put my LCD on it it would look fine on the LCD

MrMille
05-07-2007, 03:39 AM
If you lower the resolution what happens?

Blues
05-07-2007, 09:41 AM
It won't go lower then 640 x 480 I have changed the resoulution up and down it does nothing it was my first thing to try. It is only with full screened video files that the video goes out of bounds I can play full screen games with it all on screen and use windows everything is fine.