PDA

View Full Version : I can't block people.


Jura
08-31-2006, 09:28 PM
I use Trillian Basic 3 for AIM, Yahoo, and ICQ, but tonight...

This one guy kept chatting about his sad life with me and refused to tell me who he was. I went to block him and couldn't. He was still able to chat to me. It also said he was in unconfirmed internet user.

Wha nao? I dunno what's doing this.

Bryce W
09-12-2006, 10:02 PM
What network was he on? (icq, aim, yahoo etc..) Can you block other users on the same network he is on? If so id say there is an issue or a design limitation in Trillian. If not he may be using something to prevent being blocked?

Jura
09-13-2006, 10:10 AM
It was with AIM. I tried other people and I can't block them either through AIM with Trillian.

Bryce W
09-15-2006, 06:17 AM
Program/Design flaw in Trillan? As some friends if they can block AIM users on their Trillian.

Jura
09-22-2006, 05:00 PM
I don't know anyone who has it anymore. Now my Windows Live Messenger freezes for a second or few everytime someone enters or drops in a convo. Then some one suddenly creates a 20 person chat it ends up being a minute or five...

http://i41.photobucket.com/albums/e259/Laharl411/Temp/ehhh.jpg

Or it completely crashes.

I have Mess Patch and Windows Live Messenger Plus...

It's been like that for a while.